WYPOCZYNEK DLA CZŁONKÓW NSZZ SOLIDARNOŚĆ I PRACOWNIKÓW P.S.G.

03.05.2022

Szanowni Państwo,

W imieniu NSZZ „Solidarność” przesyłam Państwu ofertę kierowaną przez Holiday Park & Resort, dającą możliwość zakupu specjalnych voucherów na tygodniowe pobyty w resortach Holiday Park & Resort ze specjalnym 70% rabatem.

W roku ubiegłym oferta kierowana była wyłącznie do Członków Związku, jednak po rozmowach z Holiday Park & Resort wynegocjowaliśmy możliwość skierowania oferty DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW Polskiej Spółki Gazownictwa.

Do Państwa dyspozycji jest 7 wyjątkowych ośrodków Holiday Park & Resort i komfortowe domki i apartamenty w Mielnie, Ustroniu Morskim, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu, a od września tego roku również w górach, w miejscowości Cieplice Zdrój.

vouchery można zakupić w 3 wariantach:

voucher za 649 zł poza cały komfortowy 4 osobowy apartament na 7 dni nad morzem;

voucher za 799 zł poza cały komfortowy 9 osobowy domek na 7 dni nad morzem;

voucher za 799 zł poza cały komfortowy 9 osobowy domek na 7 dni w górach.

W powyższych promocyjnych cenach oferowane są vouchery na pobyty 7-dniowe (6 dób hotelowych) – możliwy podział pobytu 3+3

Ważność voucherów - 4 lata
Miejsce – dowolnie wybrany przez Państwa resort
Terminy - cały rok, z wyłączeniem wysokiego sezonu 15.06 – 31. 08 oraz terminów określonych w Regulaminie

Dodatkowe opłaty :
- jednorazowa za sprzątanie w kwocie 150zł
- kaucja zwrotna w kwocie 750zł

- rozliczenie za zużyte media (woda, prąd wg. zużycia)
dla osób chcących parkować na terenie obiektów – parking płatny w kwocie 20zł doba

Oferta jest przejrzysta i wszystko znajduje się w załączonym Regulaminie i Ulotkach.

Jak zakupić voucher:

Zakup voucherów odbywa się na podstawie zamieszczonego poniżej linku

https://produkty.holidaypark.pl/pakiety-hurtowe/e948d8da-db07-466d-9291-f89045bc05c3 - LINK AKTYWNY JEST DO 22 MAJA 2022r

Każdy zainteresowany, dokonuje indywidualnej wpłaty bezpośrednio na konto Holiday Park & Resort.
Po kliknięciu w powyższy link otwiera się strona, na której można wybrać rodzaj i ilość voucherów oraz wpisać dane.
Następnie klikamy przycisk „Kupuję i płacę”, który przekieruje nas do standardowego formularza płatności online.
Jeżeli potrzebny jest inny rodzaj vouchera – na apartamenty nad morzem lub domki w górach, należy każdorazowo dokonać zakupu ponownym wejściem w link.
Na wskazany przez Państwa adres e-mail przesyłane jest w pierwszej kolejności potwierdzenie zakupu, a po zamknięciu sprzedaży tj. po 22.maja dosyłane są elektroniczne kody zamówionych voucherów, na podstawie których można dokonać rezerwacji pobytu.

Wszelkich dodatkowych informacji udzieli Państwu przedstawiciel Holiday Park & Resort , Pan Zbigniew Kąkol tel. : 539 679 371

PREZENTACJA3+3 UlotkaREGULAMINOferta dla Pracowników PSG

Pozdrawiam

Hanna Kujawińska

z-ca Przewodniczącego Organizacji Zakładowej NSZZ „Solidarność”

tel. (58) 325 83 84, mobile. 604 175 084
e-mail : biuro|solidarnosc-psgaz.pl| |biuro|solidarnosc-psgaz.pl

lub hanna.kujawinska|psgaz.pl| |hanna.kujawinska|psgaz.pl

adres korespondencyjny:
ul. Wałowa 41/43,
80-858 Gdańsk
_______________________________________________________________________

Szanowni Państwo,

Mamy dla Was Specjalną Ofertę Świąteczną, dzięki której Tydzień Wielkanocny może spędzić u nas już od 122 zł/os.*

Co trzeba zrobić?

Wystarczy skorzystać z linku poniżej i kupić do 31.03 voucher w specjalnej cenie 649 zł za apartament lub 799 zł za domek i następnie dokonać rezerwacji w jednym z naszych 6 resortów nadmorskich ze specjalną dopłatą wynosząca teraz tylko 299 zł brutto za tydzień (maks. 6 dób hotelowych). Klienci posiadający vouchery nabyte w starych cenach mogą zrealizować świąteczny pobyt za 2 vouchery (a nie jak w regulaminie za 3)

*cena 122 zł/os. została wyliczona przy zakwaterowaniu w domku 9 osób. Świąteczne animacje są w cenie, a świąteczne menu dla chętnych jest do kupienia w momencie rezerwacji lub na miejscu.

Oczywiście vouchery są do wykorzystania również w innych okresach – informacje w załączonej ulotce.

Dla osób, które nie posiadają jeszcze naszych voucherów dostępny jest link do ich zakupu ważny do 31.03.2022: https://produkty.holidaypark.pl/pakiety-hurtowe/2e6c9c25-62d7-4593-886e-c6e5f2f618a8

Po kliknięciu w link otwiera się strona, na której można wybrać rodzaj i ilość voucherów oraz wpisać dane. Następnie klikamy przycisk „Kupuję i płacę", który przekieruje nas do standardowego formularza płatności online. Proszę pamiętać, że w jednej operacji można zakupić dowolną ilość voucherów jednego rodzaju, np. domki nad morzem. Jeżeli potrzebny jest inny rodzaj vouchera – na apartamenty nad morzem lub domki w górach, to trzeba każdorazowo dokonać zakupu ponownym wejściem w link. Jeżeli nabywamy również vouchery dla rodziny lub znajomych, to podając dane wpisujemy imię i nazwisko osoby, która będzie korzystała z vouchera. Na wskazany adres e-mail przesyłamy w pierwszej kolejności potwierdzenie zakupu, a po zamknięciu sprzedaży 31.03 dosyłamy elektroniczne kody zamówionych voucherów, które są ważne przez 5 lat.

oferta_wielkanoc_16_03_2022w2ulotka związki 01.2022wielkanoc_agenda_16_03_2022

Zapraszamy na Wielkanoc 2022????

tel.: +48 539 679 371

zbigniew.kakol|holidaypark.pl| |zbigniew.kakol|holidaypark.pl

_______________________________________________________________________

Szanowni Państwo,

Pragnę poinformować, że nasza specjalna promocja dla NSZZ „Solidarność” umożliwiająca zakup voucherów na tygodniowe pobyty w resortach Holiday Park & Resort w specjalnych cenach została przedłużona, a rabat wynosi aktualnie 70%.

Przypominam, że do dyspozycji są komfortowe domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu, a od września tego roku również w Karkonoszach, w miejscowości Cieplice Zdrój. W tych specjalnych cenach oferujemy pobyty 7-dniowe (6 dób hotelowych), które mogą zostać zrealizowane przez okres 5 lat przez cały rok, z wyłączeniem terminów zaznaczonych w regulaminie. Aktualne promocyjne ceny wynoszą:
- 649 zł za voucher na cały luksusowy 4 osobowy apartament za 7 dni nad morzem;
- 799 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni nad morzem.
- 799 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni w górach.
Jednocześnie informuję, że zdecydowanie uprościliśmy warunki naszej współpracy. Zainteresowane Związki i/lub Organizacje Zakładowe otrzymują link do płatności, który przekazują swoim Członkom, którzy dokonują indywidualnie wpłaty bezpośrednio na konto Holiday Park & Resort. Każdy Związkowiec może nabyć nieograniczoną ilość voucherów i możne być to dowolna kombinacja voucherów morskich i górskich, każdy może otrzymać również indywidualną fakturę za ten zakup. W załączeniu przesyłam ulotkę z nowymi cenami, którą można rozesłać wśród Związkowców oraz regulamin. Informuję również, że mamy specjalną ofertę dla firm, z której również możecie Państwo skorzystać. Warunkiem otrzymania takiej oferty cenowej jest podpisanie umowy na NIP firmowy (nie związkowy) oraz zamówienie min. 30 voucherów, które będą przekazane w wersji bezimiennej.
Osoby zainteresowane pierwszą lub drugą formą współpracy proszę o bezpośredni kontakt.

Ulotka związki 19.01.2022Regulamin Vouchery HURT

zbigniew.kakol@holidaypark.pl

______________________________________________________________________________________

Szanowni Państwo,

Chciałbym już dzisiaj poinformować, że zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią od Nowego Roku wzrastają ceny specjalnych voucherów dla Związków Zawodowych na pobyty w wakacyjnych kompleksach Holiday Park & Resort.

Od stycznia 2022r. nowe ceny za vouchery na 7 dni będą wynosić:
649 zł za cały apartament nad morzem,
799 zł za cały domek nad morzem,
799 zł za cały domek w górach.

Z uwagi na podwyżkę również oficjalnych cen w naszych resortach, rabat dla Związków Zawodowych nadal będzie bardzo wysoki i wynosić będzie ok. 70%
Reszta warunków powinna zostać bez zmian, ale czekamy na nowy regulamin.

Przypominam, że do 27.12 obowiązują jeszcze zgłoszenia z gwarancją na okres 5 lat wg. wcześniejszej propozycji tj; :
WARIANT I - 429,27 zł za voucher na cały luksusowy 4 osobowy apartament za 7 dni nad morzem;
WARIANT II - 552,27 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni nad morzem.
WARIANT III - 552,27 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni w górach.

Przypominam również, że do końca roku można skorzystać ze Specjalnej Promocji „Podwójna Radość"
polegającej na tym, że podwajamy każdą wpłaconą kwotę na specjalny voucher do wykorzystania w restauracjach, bistro, barach
i kawiarniach Holiday Park & Resort (szczegóły w załączonej ulotce – osoby zainteresowane proszę o kontakt).

Jak zawsze jestem do Państwa dyspozycji i zapraszam do zakupu voucherów jeszcze w tym roku.

zbigniew.kakol@holidaypark.pl

REGULAMIN  Akcji promocynej PODWÓJNA RADOŚĆ Holiday Park&Resort - od 01.11.2021

Otrzymaliśmy ciekawą ofertę – warto się z nią zapoznać .
Można powiedzieć, że jest to dodatek do oferty zakupu voucherów, którą już znamy, może więc będą zainteresowani.

Pozdrawiam
Hanna Kujawińska
z-ca Przewodniczącego KZ NSZZ „Solidarność”
tel. (58) 325 83 84
e-mail : biuro@solidarnosc-psgaz.pl

Podwójna Radość

REGULAMIN  Akcji promocynej PODWÓJNA RADOŚĆ Holiday Park&Resort - od 01.11.2021 _____________________________________________________________________________________

Koleżanki i Koledzy

Ostatnia szansa na skorzystanie z promocji oferowanej WYŁĄCZNIE DLA CZŁONKÓW NSZZ „Solidarność” z możliwości zakupu voucherów w REWELACYJNIE NISKICH CENACH. Każdy Członek Związku może kupić dowolną ilość voucherów
Z oferty skorzystało już bardzo wielu członków z różnych organizacji w całym kraju.
WARUNEK:
zgłoszenie chęci zakupu vouchera wraz z wpłatą w zależności od wyboru apartamentu lub domku w ostatecznym terminie do WTORKU 26 października 2021 ZGŁOSZENIA BEZ WPŁATY NIE BĘDĄ PRZYJMOWANE !!
Vouchery występują w 3 wariantach:
Wariant I -  429,27 zł za voucher na cały luksusowy 4 osobowy apartament za 7 dni nad morzem;
Wariant II - 552,27 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni nad morzem.
Wariant III -552,27 zł za voucher na cały luksusowy 9 osobowy domek za 7 dni w górach – voucher górski dostępny wyłącznie na domki
Przy zgłoszeniu konieczne jest dookreślenie wariantu vouchera.

Pobyty mogą zostać zrealizowane przez okres 5 lat przez cały rok, z wyłączeniem terminów zaznaczonych w regulaminie (w załączeniu)

Podane ceny są cenami brutto za całość pobytu (nie od osoby!!) tj. kupuję voucher i jadę na 7 dni z rodziną za 429,27zł lub 522,27zł
Ceny nie zawierają wyżywienia

W chwili rezerwacji (mamy na to 5 lat) należy wpłacić również kaucję w wys.750zł, która jest kaucją zwrotną. Z kaucji potrącane jest rozliczenie za zużyte media zgodnie ze wskazaniem liczników.
Można z niej regulować np. zakupiony posiłek lub drink, jednak nie wykorzystane środki podlegają całkowitemu zwrotowi. Tym samym sami regulujemy sobie całkowicie koszt pobytu.

Zapisy i wpłata po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji tel: 604 -175 -084

OD LISTOPADA PODWYŻKA CEN!!!

Regulamin_HPI_korzystania_z_voucherów_firmowych_od 1 października 2021Ulotka wypoczynek związki 1.10
Pozdrawiam:

Hanna Kujawińska
z-ca Przewodniczącego KZ NSZZ „Solidarność”
tel. (58) 325 83 84
e-mail : biuro@solidarnosc-psgaz.pl